Babyconcert in Caprera
18 juli 2017

Tekst en foto's: Laura Freling

 

 

Betoveren
Een babyconcert?! Ik kan me voorstellen dat je hier met enige verbazing naar kijkt. Bij Openluchttheater Caprera werd afgelopen weekend drie keer een concert gegeven speciaal voor baby’s (van 5 tot 14 maanden). In de intieme setting van een bedoeïenentent op het podium was elke keer plek voor ongeveer 18 kindjes en hun ouders.

 


 

Reacties
Niki Jacobs en PieterJan Cramer van den Boogaart wisten de baby’s (en de ouders) een half uur lang te betoveren met verschillende liedjes, geluiden en instrumenten. Heel mooi om de reacties van de baby’s te zien: van stil zitten en alles absorberen tot wegkruipen naar de backstage.

 

September
Wil jij ook een keer met je mugje naar een babyconcert? Niki Jacobs treed dit najaar op in theater Elswout op 29 september om 10.00 uur (prijs ouder en kind kaartje is 15 euro, los kaartje 10 euro). Overige data van optredens in de regio worden binnenkort op Niki’s website geplaatst: www.nikitov.com

 

Meezingconcert
In Caprera is de rest van de zomer veel leuks voor ouders in de vorm van cabaret, klassiek en singer/songwriter! Op zondag 24 september staat er weer een kindervoorstelling in de planning: het meezingconcert van Annie M.G. Schmidt ‘Ik sta paf’ (kinderen tot 1 jaar gratis entree!)

 

Openluchttheater Caprera
Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal
Website: www.caprera.nu

 

Theater Elswout
Adres: Elswoutlaan 24a, Overveen
Website: www.theaterelswout.nl

 

Meer weten over de leukste plekjes en evenementen voor kinderen in Haarlem? Bestel het boek Mugjes met meer dan 100 locaties, tips van locals en leuke evenementen voor kinderen van 0 tot 7 jaar. Wil je geen kindvriendelijk evenement in en rond Haarlem meer missen? Download dan hier onze Jaarkalender of koop 'm voor 1,50 euro op A3-formaat bij Petit Depot in de Breestraat!