Zomer in de Zaanen
26 juni 2017

tekst: Fatima Fazli-Vermeulen | foto's: Posthuis Zaanenpark

 

Tiende verjaardag

Dat het zonnetje zich amper liet zien, deed niks af aan de feeststemming die zaterdag 24 juni in het Zaanenpark in Haarlem-Noord heerste! ‘Zomer in de Zaanen’ vierde zijn 10e verjaardag dit jaar en de organisatie, geheel in handen van vrijwilligers, pakte groots uit. Kraampjes vol lekkere hapjes en drankjes, informatieve tentjes, verschillende activiteiten; er was voor ieder wat wils.

 

 

In het teken van mugjes

Overdag stond ‘Zomer in de Zaanen’ volledig in het teken van de mugjes. Van schminken tot taartjes versieren, van yoga tot stoepkrijten, er was van alles te doen voor de kleine én grote bezoekers. Je zou haast vergeten dat dit een "uit de hand gelopen" buurtfeest is en niet een festival.  Tot laat in de avond konden de aanwezigen onder het genot van een drankje genieten van diverse optredens.


‘Zomer in de Zaanen’ is een jaarlijks terugkerend evenement, dus zet ‘m alvast in je agenda voor 2018!

 

 

Website: zomerindezaanen.nl

 

Meer weten over de leukste plekjes en evenementen voor kinderen in Haarlem? Bestel het boek Mugjes met meer dan 100 locaties, tips van locals en leuke evenementen voor kinderen van 0 tot 7 jaar. Wil je geen kindvriendelijk evenement in en rond Haarlem meer missen? Download dan hier onze Jaarkalender of koop 'm voor €1,50 op A3-formaat bij Petit Depot in de Breestraat!